Fehércsokis-karamellás torta
Hozzávalók 4 fő részére
Hozzávalók
Piskóta:
- 3 db tojás
- 3 evőkanál víz
- 6 evőkanál cukor
- 6 evőkanál liszt
- 6 g sütőpor
Karamellkrém:
- 250 g mascarpone
- 100 g cukor
- 1,5 dl tejszín
- 1 kk só (elhagyható)
- 4 db lapzselatin
- 2 dl tejszín (felverve, 35%-os)
Fehércsokis krém:
- 250 g mascarpone
- 1 dl tejszín
- 100 g fehér csokoládé
- 1 evőkanál vaníliaaroma
- 20 g vaníliás cukor
- 3 db lapzselatin
- 2 dl tejszín (felverve, 35%-os)
Karamell bevonat:
- 95 g cukor
- 150 g tej
- 30 g vaj
- 0,5 dl víz
- 6 g keményítő
- 1 kk só (elhagyható)
- 10 g őrölt zselatin
- 0,5 dl víz