Fehércsokis-karamellás torta

Hozzávalók 4 fő részére

Hozzávalók

Piskóta:

  • 3 db tojás
  • 3 evőkanál víz
  • 6 evőkanál cukor
  • 6 evőkanál liszt
  • 6 g sütőpor

Karamellkrém:

  • 250 g mascarpone
  • 100 g cukor
  • 1,5 dl tejszín
  • 1 kk só (elhagyható)
  • 4 db lapzselatin
  • 2 dl tejszín (felverve, 35%-os)

Fehércsokis krém:

  • 250 g mascarpone
  • 1 dl tejszín
  • 100 g fehér csokoládé
  • 1 evőkanál vaníliaaroma
  • 20 g vaníliás cukor
  • 3 db lapzselatin
  • 2 dl tejszín (felverve, 35%-os)

Karamell bevonat:

  • 95 g cukor
  • 150 g tej
  • 30 g vaj
  • 0,5 dl víz
  • 6 g keményítő
  • 1 kk só (elhagyható)
  • 10 g őrölt zselatin
  • 0,5 dl víz