Málnás-pisztáciás csiga

Hozzávalók 4 fő részére

Hozzávalók:
Thang zhong:

  • 40 g finomliszt
  • 2,4 dl tej

Tészta:

  • 60 dkg finomliszt
  • 3 dkg friss élesztő
  • egy csipet só
  • 8 dkg porcukor
  • 7 dkg vaj
  • 1 egész tojás
  • 1 tojássárgája
  • 1,2 dl tej

Töltelék:

  • 2 evőkanál mascarpone
  • 2 evőkanál pisztáciakrém (100 %-os)
  • 1 evőkanál porcukor (elhagyható)
  • kevés tej
  • 50 g pisztácia
  • 1 marék málna (nálunk fagyasztott, de lehet friss is)
  • 1 teáskanál étkezési keményítő

Tetejére:

  • 1 evőkanál mascarpone
  • 1 evőkanál pisztáciakrém
  • kevés porcukor
  • kevés tej (vagy tejszín)
  • durvára vágott pisztácia
  • liofilizált málna