Málnás-pisztáciás csiga
Hozzávalók 4 fő részére
Hozzávalók:
Thang zhong:
- 40 g finomliszt
- 2,4 dl tej
Tészta:
- 60 dkg finomliszt
- 3 dkg friss élesztő
- egy csipet só
- 8 dkg porcukor
- 7 dkg vaj
- 1 egész tojás
- 1 tojássárgája
- 1,2 dl tej
Töltelék:
- 2 evőkanál mascarpone
- 2 evőkanál pisztáciakrém (100 %-os)
- 1 evőkanál porcukor (elhagyható)
- kevés tej
- 50 g pisztácia
- 1 marék málna (nálunk fagyasztott, de lehet friss is)
- 1 teáskanál étkezési keményítő
Tetejére:
- 1 evőkanál mascarpone
- 1 evőkanál pisztáciakrém
- kevés porcukor
- kevés tej (vagy tejszín)
- durvára vágott pisztácia
- liofilizált málna