Kókuszos tofu katsu curryvel
Hozzávalók 4 fő részére
Hozzávalók:
Katsu curry:
- 1 evőkanál olaj
- 1 fej vöröshagyma
- 1 szál sárgarépa
- 4 gerezd fokhagyma
- 2 cm gyömbér
- 1 teáskanál kurkuma
- 2 evőkanál curry
- 1 evőkanál finomliszt
- 1 evőkanál szójaszósz
- 1 evőkanál barna cukor
- 1 evőkanál paradicsompüré
- 400 ml kókusztej
- 350 ml zöldségleves alaplé
Kókuszos tofu:
- 500 g tofu
- 2 evőkanál finomliszt
- csipet só
- 75 ml növényi tej
- 50 g zsemlemorzsa (ha van, akkor lehet panko morzsa is)
- 25 g kókuszreszelék
- 1 evőkanál szezámmag
- olaj (a sütéshez)