Kókuszos tofu katsu curryvel

Hozzávalók 4 fő részére

Hozzávalók:
Katsu curry:

  • 1 evőkanál olaj
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 szál sárgarépa
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 2 cm gyömbér
  • 1 teáskanál kurkuma
  • 2 evőkanál curry
  • 1 evőkanál finomliszt
  • 1 evőkanál szójaszósz
  • 1 evőkanál barna cukor
  • 1 evőkanál paradicsompüré
  • 400 ml kókusztej
  • 350 ml zöldségleves alaplé

Kókuszos tofu:

  • 500 g tofu
  • 2 evőkanál finomliszt
  • csipet só
  • 75 ml növényi tej
  • 50 g zsemlemorzsa (ha van, akkor lehet panko morzsa is)
  • 25 g kókuszreszelék
  • 1 evőkanál szezámmag
  • olaj (a sütéshez)