Hozzávalók
Kakaós piskóta (alsó réteg):
- 4 db tojás
- 4 evőkanál cukor
- 3 evőkanál liszt
- 1 evőkanál cukrozatlan kakaópor
- 1 teáskanál sütőpor
Világos piskóta (felső réteg):
- 4 db tojás
- 4 evőkanál cukor
- 4 evőkanál liszt
- 1 teáskanál sütőpor
Vaníliás főzött krém (középső réteg):
- 6 dl tej
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 6 evőkanál cukor
- 15 dkg vaj (szobahőmérsékletű)
Tejszínhab (felső krémréteg):
- 5 dl habtejszín (min. 30%-os zsírtartalmú)
- 1 evőkanál porcukor
- 1 csomag habfixáló (ha szükséges)
Díszítéshez:
- Olvasztott étcsokoládé vagy kakaópor
- Friss mentalevél (opcionális)