E80 torta

Hozzávalók

Hozzávalók:

Piskótalap

  • 2 tojás
  • 8 dkg cukor
  • 8 dkg liszt
  • 2 evőkanál olaj
  • 2 evőkanál víz

Dobos lap

  • 2 tojás
  • 5 dkg cukor
  • 5 dkg liszt
  • 1 dkg olvasztott vaj

Csokoládé ganache

  • 5 dl habtejszín
  • 50 dkg étcsokoládé
  • 3 evőkanál kakaópor
  • 20 dkg vaj

Továbbá:

  • 30 dkg natúr marcipán

Kávés hab

  • 8 dl habtejszín (alaposan behűtve)
  • 12 púpozott kávéskanál instant kávé (porrá őrölve)
  • 10 dkg porcukor
  • 2 zacskó Zselatin fix
  • kakaópor (a díszítéshez)