Puszta szelet

Hozzávalók 4 fő részére

Hozzávalók:
Páchoz:

  • 1 evőkanál steak fűszerkeverék
  • 1/2 evőkanál fokhagymapor
  • 3 evőkanál étolaj
  • 8 szelet borjúhús (comb vagy felsál)

Lecsóhoz:

  • 2 fej vöröshagyma
  • 2 kg lecsópaprika
  • 2 hegyes erős paprika
  • 1 kg paradicsom
  • bors
  • 3 tojás

Velőhőz:

  • 1 nagyobb fej hagyma
  • 30 dkg velő (sertés agyvelő)
  • 2 fej vöröshagyma
  • 2 ek zsír
  • bors
  • friss petrezselyem apróra vágva (opcionális)
  • 1 teáskanál pirospaprika

Tálaláshoz:

  • sült szalonna
  • adagonként 1 tükörtojás