Sajtos, húsgolyós pizza lepény

Hozzávalók 6 fő részére

Hozzávalók:
Lepényhez:

  • 50 dkg finomliszt
  • 7 g porélesztő
  • 1 kiskanál cukor
  • 1 kiskanál só
  • 4 evőkanál étolaj
  • 2,5 dl langyos víz (liszttől függ, lehez kicsit több vagy kevesebb)
  • 8 dkg reszelt parmezán

Lepény széleibe:

  • 15 dkg mozzerella csíkokra vágva

Kenéshez:

  • 8 evőkanál fűszeres pizzaszósz

Fasírthoz:

  • 50 dkg darált borjú vagy marhahús
  • 1 fej vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 evőkanál olasz fűszerkeverék
  • 1 evőkanál fűszerpaprika
  • bors
  • 1 tojás
  • 2-3 evőkanál zsemlemorzsa

Tálaláshoz:

  • ízlés szerint ketchup
  • ízlés szerint ecetes jalapeno paprika
  • ízlés szerint sült fokhagyma