Zöldalmás spiráltorta

Hozzávalók 6 fő részére

Hozzávalók:
Piskóta (két laphoz):

  • 10 nagy tojás
  • 20 dkg kristálycukor
  • 14 dkg olaj
  • 8 dkg finomliszt
  • 2 csipet só

Almalekvár:

  • 6 közepes zöldalma
  • 2 ek vaníliás cukor

Zöldalmás krém:

  • 40 dkg tejszín
  • 50 dkg mascarpone
  • 6 dkg porcukor
  • 4-6 tk zöldalma aroma (ízlés szerint, csak cukrász boltban szerezhető be!)
  • kevés világoszöld ételfesték

Oldalára:

  • 10 dkg tejszín
  • 12 dkg mascarpone
  • 0,5 ek porcukor
  • 2 ek kakaópor

Tetejére:

  • 10 dkg hidegzselé
  • kb 1 tk zöldalmaaroma
  • kevés világoszöld ételfesték