Csokoládétorta

Hozzávalók

Hozzávalók:
Tésztához:

  • 8 tojás
  • 8 evőkanál cukor
  • 8 evőkanál forró víz
  • 8 evőkanál liszt
  • 2 evőkanál keserű kakaópor
  • 2 evőkanál olaj
  • 1 csomag (12 g) sütőpor

Fehér krém:

  • 1 csapott evőkanál zselatin
  • 3 evőkanál víz
  • 1,5 dl tej
  • 1 csomag (10 g) vaníliás cukor
  • 3 tojás sárgája
  • 6 dkg cukor
  • 2 dl habtejszín

Barna krém:

  • 1 csapott evőkanál zselatin
  • 3 evőkanál víz
  • 1,5 dl tej
  • 2 tojás sárgája
  • 6 dkg cukor
  • 15 dkg csokoládé
  • 2 dl habtejszín

Tetejére:

  • 5 dkg étcsokoládé
  • 5 dkg fehér csokoládé

Oldalára:

  • csokiforgács

Díszítéshez:

  • 10 dkg csokoládé
  • 1-1,5 dl habtejszín

A tepsi mérete:

  • 25×39 cm