Csokis-epres torta

Hozzávalók

Hozzávalók:
Sima piskóta:

  • 4 db tojás
  • 16 dkg liszt
  • 16 dkg cukor
  • 5 evőkanál forró víz

Diós piskóta:

  • 4 db tojás
  • 8 dkg liszt
  • 8 dkg darált dió
  • 16 dkg cukor
  • 5 evőkanál forró víz

Kakaós piskóta:

  • 4 tojás
  • 10 dkg liszt
  • 6 dkg cukrozatlan kakaópor
  • 16 dkg cukor
  • 5 evőkanál forró víz

Epres krém:

  • 6 dl tej
  • 4 evőkanál liszt
  • 3-4 evőkanál cukor
  • eper tetszés szerint (én 8 db közepes epret szeleteltem bele)
  • 1 csomag vaníliás cukor

Csokis krém:

  • 6 dl tej
  • 2 tábla ét csoki
  • 4 evőkanál cukor
  • 4 kanál liszt

Tetejére:

  • eper díszítésnek
  • ét csoki
  • vaj