Hozzávalók:
A fehér tésztához:
- 20 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
- 50 dkg liszt
- 1 tojás
- 1 ek tejföl
- 1 kk szalalkáli
A fehér tészta lekenéséhez:
A szóráshoz:
- 10 dkg durvára vágott dió
A barna tésztához:
- 25 dkg liszt
- 20 dkg margarin
- 10 dkg porcukor
- 5 dkg kakaópor
- 2 ek. tejföl
- 1 tojás
- 1 kk szalalkáli
A krémhez:
- 7,5 dl tej
- 7 és fél ek. liszt
- 30 dkg porcukor
- 30 dkg margarin
- 2 db vaníliás cukor
A mázhoz:
- 30 dkg csokoládé
- 3 ek étolaj
Továbbá:
- 2 db 30×35 cm-es tepsi
- sütőpapír