Velencei álom szelet

Hozzávalók

Hozzávalók:
A tepsi mérete: 20×30 cm

A sárga piskótához:

  • 2×2 db tojás
  • 2×2 ek porcukor
  • 2×2 ek liszt
  • 2×1 késhegynyi sütőpor

A barna piskótához:

  • 2 db tojás
  • 2 ek kakaópor
  • 1 ek liszt
  • 1 késhegynyi sütőpor

A megsült, kihűlt lapok locsolásához:

  • narancslé

A krémhez:

  • 2 csomag vaníliás pudingpor
  • 6 dl tej
  • 5 ek cukor
  • 3 db narancs velő
  • 1/2 üveg barackkompót aprítva
  • 1 dl narancslé
  • 1 zseléfix vagy 1 ek. zselatin vízben oldva
  • 5 dkg csokiforgács
  • 2 dl habtejszín

A bevonáshoz:

  • 2 dl habtejszín

A díszítéshez:

  • narancs
  • csokiforgács