Hozzávalók:
Meggy krémhez:
- 1 nagy üveg fejtett meggy
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 5 ek cukor (10 dkg)
- 1 mk fahéj
- 1 citrom
- 40 ml rum / rumaroma
Tetejére:
- 3 dl habtejszín
- 1 csomag habfixáló
Csoki krémhez:
- 1 tojás + 1 sárgája
- 5 ek cukor (10 dkg)
- 3 ek cukrozatlan kakaópor
- (5-6 dkg)
- 4 ek liszt (8 dkg)
- 5 dl tej
- 20 dkg vaj
- 20 dkg cukor
Piskótához:
- 8 tojás
- 8 ek liszt (16 dkg)
- 8 ek cukor (16 dkg)
- 2 ek cukrozatlan kakaópor (4 dkg)
- sütőporforma kikenéséhez: vaj,liszt