Hozzávalók:
Egy 26 cm átmérőjű torta formához
Egy darab piskótához (amiből én kettőt csináltam):
- 13,5 dkg margarin
- 4dk porcukor
- 2db tojássárgája
- 4db tojásfehérje
- 9,4 dkg cukor
- 12 dkg liszt
- 2,7 g sütőpor
- 2,7 dkg keményítő
- 2,7 dkg tejpor
Krémhez:
- 0,55 l tej
- 11db tojássárgája
- 11dkg cukor
- 2 csomag vaníliás cukor vagy vanília rúd
- 32,5 dkg margarin
Díszítéshez:
- 12 db tojásfehérje ( szerintem feleannyi is elég nekem rengeteg megmaradt)
- 50 dkg cukor ( ha kevesebb fehérjét használunk csökkentsük a cukor mennyiségét is)
- kb 2dl habtejszín
- pörkölt szeletelt mandula
- egy fél tábla csokoládé
A piskóta töltési felületének meglocsolásához:
- 2x5dkg forró baracklekvár
- egy kevés cukor szörp