Barackos zebraszelet

Hozzávalók

Hozzávalók:

Tésztához:

  • 380 g búzaliszt
  • 3 teáskanál sütőpor (csapott)
  • 220 g porcukor
  • 1 tasak vanillincukor
  • 1 narancs reszelt héja
  • 6 darab tojás (közepes méretű)
  • 60 ml langyos víz
  • 240 ml napraforgó olaj
  • sárga ételszínezék (ízlés szerint)
  • 3 teáskanál kakaópor (cukrozatlan)

Krémhez:

  • 480 g őszibarack konzerv
  • 100 g kekszes vagy kukoricapelyhes csokoládé
  • 1 tasak zselatin
  • 250 g ricotta krémsajt (vagy jól áttört túró)
  • 1 citrom leve
  • 30 g porcukor
  • 1 tasak vanillincukor
  • 400 ml hideg habtejszín