Táska alakú mandula torta

Hozzávalók

Hozzávalók:

A piskótához:

  • 7 db tojás
  • 15 dkg liszt
  • 19 dkg kristálycukor
  • 14 dkg vaj

A karamellrétegekhez:

  • 20 dkg kristálycukor

A krémhez:

  • 4 db tojás
  • 20 dkg kristálycukor
  • 26 dkg vaj
  • 2 dkg fehércsokoládé
  • 6 dkg mandulapraliné

A díszítéshez:

  • 10 dkg szeletelt mandula
  • 16 db roletti

Mandulapraliné készítése:

  • 15 dkg darált keksz
  • 5 dkg darált mandula
  • 5 dkg porcukor
  • 7,5 dkg vaj
  • 50 ml tojáslikőr
  • 10 dkg fehér csokoládé

Marcipán bevonáshoz:

  • 40 dkg natúr marcipán
  • színezőanyag
  • porcukor