Húsos palacsinta rántva gombamártással

Hozzávalók

Hozzávalók:

A palacsintához:

  • 30 dkg finomliszt
  • 1 csipet só
  • 1 csipet őrölt fekete bors
  • 1 db tojás
  • 3 dl tej
  • 2 dl szóda vagy szénsavas ásványvíz

A töltelékhez:

  • 40 dkg darált sertés vagy pulyka hús
  • 1 fej vöröshagyma
  • őrölt fekete bors
  • 1 tk pirospaprika
  • étolaj
  • 3 ek tejföl

A mártáshoz:

  • 10 dkg füstölt szalonna
  • 1 fej vöröshagyma
  • 40 dkg gomba
  • őrölt bors
  • 1 kis pohár tejföl
  • 2 ek finomliszt
  • 1 tk pirospaprika

A panírozáshoz:

  • finomliszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa

A sütéshez:

  • étolaj