Húsos palacsinta rántva gombamártással
Hozzávalók
Hozzávalók:
A palacsintához:
- 30 dkg finomliszt
- 1 csipet só
- 1 csipet őrölt fekete bors
- 1 db tojás
- 3 dl tej
- 2 dl szóda vagy szénsavas ásványvíz
A töltelékhez:
- 40 dkg darált sertés vagy pulyka hús
- 1 fej vöröshagyma
- só
- őrölt fekete bors
- 1 tk pirospaprika
- étolaj
- 3 ek tejföl
A mártáshoz:
- 10 dkg füstölt szalonna
- 1 fej vöröshagyma
- 40 dkg gomba
- só
- őrölt bors
- 1 kis pohár tejföl
- 2 ek finomliszt
- 1 tk pirospaprika
A panírozáshoz:
- finomliszt
- tojás
- zsemlemorzsa
A sütéshez: