Hozzávalók egy 24 cm-es tortaformához:
Krémhez:
- 8 tojássárgája
- 50 g kristálycukor
- 360 ml cukrászhab a sárgájához
- 260 g fehércsoki
- 240 ml cukrászhab a kész krémhez
Piskótához:
- bármilyen 18 cm-es piskótalap
- pár kanál sűrű áfonyadzsem a kenéshez
Tükörglazúrhoz:
- 300 ml víz
- 300 g kristálycukor
- 395 g sűrített tej (nem helyettesíthető)
- 15 db lapzselatin
- 700 g fehércsoki
- pár csepp kék ételfesték
- 1 ek ételcsillám
A cukorkosárhoz:
- 200 g kristálycukor
- pár csepp akvamarin kék ételfesték
- 1 ek arany ételcsillám 1 kk vodkával elkeverve
- pár szem kék-fehér habcsók