Vörösáfonyás mousse

Hozzávalók 8 fő részére

Hozzávalók egy 24 cm-es tortaformához:
Krém:

  • 8 tojássárgája
  • 50 g kristálycukor
  • 360 ml cukrászhab a sárgákhoz
  • 260 g fehércsoki
  • 240 ml cukrászhab a kész krémhez

Piskótához:

  • 1 db 18 cm-es vörösbársony tortapiskóta
  • pár kanál sűrű vörösáfonya lekvár a kenéshez

Tükörglazúr:

  • 300 ml víz
  • 300 g kristálycukor
  • 395 g sűrített tej (nem helyettesíthető)
  • 15 db lapzselatin
  • 700 g fehércsoki
  • pár csepp vörös ételfesték
  • pár csepp fekete ételfesték
  • 1 ek ételcsillám

Tetejére:

  • szeder és málna formájú gumicukrok
  • vörös és fehér habcsókok