Hozzávalók egy 43*28 cm-es tepsihez:
Piskóta:
- 3*6 tojás
- 3*15 dkg cukor
- 3*15 dkg finomliszt
- 3*3 dkg kakaópor
- 3*0,5 dl olaj
- 3*csipet só
Tejcsokis-mogyoróvajas krém:
- 60 dkg tejcsoki
- 60 dkg tejszín (30 %-os zsírtartalmú)
- 1 kg mascarpone
- 40 dkg mogyoróvaj
Mogyorós karamell:
- 45 dkg kristálycukor
- 30 dkg tejszín (30 %-os zsírtartalmú)
- 12 dkg vaj
- 20 dkg sós, pörkölt mogyoró
- vaníliaaroma vagy őrlemény
Csokis burkoló:
- 40 dkg tejcsoki
- 20 dkg étcsoki
- 25 dkg tejszín (30 %-os zsírtartalmú)
- 20 dkg vaj
Csorgatás:
- 12 dkg fehércsoki
- 3 kiskanál olaj
- 45 g mogyoróvaj