Krémes vörös-fekete csokoládé buborék

Hozzávalók 6 fő részére

Hozzávalók egy 6 db-os szilikon formához:

  • 300 g étcsokoládé + 1 kk olaj
  • 200 g fehércsokoládé
  • egy marék erdeigyümölcs mix
  • 1 tk zselatin por + 1 ek víz
  • 70 g vaníliás tortakrém alappor + 200 ml tej
  • vörös és fekete ételfesték
  • ízlés szerint ételcsillám

Piskótához:

  • 55 g finomliszt
  • 100 g kristálycukor
  • 85 g puha margarin
  • 85 ml író (joghurt vagy kefír is jó)
  • 1 tojás
  • 2 g kakaópor
  • 1 tk vaníliaaroma
  • 1/4 tk szódabikarbóna
  • 1/4 tk só
  • 1/2 tk sütőpor
  • piros ételfesték