Hozzávalók egy 20 cm-es formához:
Piskótához:
- 350 g liszt
- 330 g nádcukor
- 200 g puha margarin
- 1 púpos ek mézeskalács fűszermix
- 1 ek sütőpor
- 1 tk szódabikarbóna
- 1/2 tk só
- 3 nagyobb tojás
- 200 ml 3,5 %-os tej
- 1 ek vaníliaaroma
- 1 narancs reszelt héja
Vaníliás krémhez:
- 227 g puha margarin
- 517 g porcukor
- 1 ek vaníliaaroma
- 1 ek bourbon vaníliás cukor
- 5 ek zsíros tejszín
Gránátalmás dzsemhez:
- 1 nagy fej gránátalma
- 1 lime reszelt héja
- 5 ek cukor
- 1 ek zselatinpor
- 3 ek víz
Díszítéshez:
- pár szál rozmaring
- 3 rúd fahéj
- egy marék csipkebogyó vagy csipkebogyó formájúra gyúrt piros marcipán
- porcukor