Hozzávalók egy 28 cm-es formához:
Piskóta:
- 7 tojás
- 25 dkg porcukor
- 18 dkg finomliszt
- 4 ek kakaópor
- 1/2 cs sütőpor
- csipet só
Krém:
- 100 ml habtejszín
- 100 g mascarpone
- 20 g kókuszreszelék
- 2 ek kókuszaroma
Csoki ganache:
- 100 g étcsoki
- 100 ml habtejszín
Fehércsoki ganache:
- 200 g fehércsoki
- 100 ml habtejszín
Zselatin:
- 15 g zselatin por
- 200 g kristálycukor
- 500 ml víz
- 1 kk borkősav
- 1 ek kókuszaroma
- 2 csepp kék ételfesték
Díszítés:
- színes fondant a pingvinekhez + kukoricakeményítő a gyúrásukhoz
- porcukor