Horror torta

Hozzávalók 6 fő részére

Hozzávalók egy 20 cm-es formához:

Piskótához:

  • 290 g finomliszt
  • 2,5 tk sütőpor
  • 1/4 tk szódabikarbóna
  • 1/2 tk só
  • 110 g szobahőmérsékletű margarin
  • 110 ml olaj
  • 310 g kristálycukor
  • 1 ek vaníliaaroma
  • 4 nagyobb tojás
  • 240 ml író (zsíros tej is jó)
  • 140 g olvasztott étcsokoládé
  • fekete ételfesték
  • piros ételfesték

Krémhez:

  • 200 g fehércsokoládé
  • 250 g mascarpone
  • piros ételfesték

Díszítéshez:

  • 250 ml cukrászhab
  • 100 g fehércsokoládé
  • 2 ek olaj
  • piros ételfesték