Eperhabos fagyitorta

Hozzávalók 8 fő részére

Hozzávalók egy 20 cm-es formához:
Tészta (6 db tortalaphoz):

  • 600 g finomliszt
  • 5 tk sütőpor
  • 1 tk só
  • 8 nagy tojás
  • 600 g porcukor
  • 230 g margarin
  • 500 ml tej
  • 6 ek vaníliaaroma
  • 6 ek olaj
  • pár csepp rózsaszín, akvamarin és zöld ételfesték

Krém:

  • 1 csomag eper ízű pudingpor
  • 400 ml tej
  • 200 ml felvert tejszín
  • 1 üvegcse eperaroma
  • 1 ek cukor

Bevonáshoz:

  • 600 ml tejszín
  • pár csepp zöld és akvamarin ételfesték

Díszítés:

  • egy csomag színes szórócukor
  • kókuszgolyó alaptészta, kakaópor nélkül
  • 2 tábla fehércsoki
  • pár csepp rózsaszín és akvamarin ételfesték
  • téli fagyi
  • egy kanál méz