Kis hableány torta

Hozzávalók 10 fő részére

Hozzávalók:
Piskótához:

  • 20 tojássárgája
  • 20 tojásfehérje
  • 20 ek cukor
  • 12 ek finomliszt
  • 8 ek kakaópor

Krémhez:

  • 500 ml habtejszín vagy cukrászhab (habtejszín esetén plusz 4 ek porcukor)
  • 250 g mascarpone
  • 10 ek eperlekvár
  • 2 ek eperaroma

Bevonáshoz:

  • 300 ml habtejszín

Tetejére:

  • 300 ml habtejszín
  • 250 g fehér fondant
  • 2 g szikrázó rózsaszín ehető csillámpor
  • 5 g színtelen ehető csillám
  • 1 tubus kék ételfesték

Egyéb díszítő elemek:

  • 50 g rózsaszín-fehér hableány formájú cukorka
  • pár szem rózsaszín cukorgyöngy
  • játékbaba, -delfin, -csikóhal, -halacskák

Amire még szükség lesz:

  • tetszőleges formájú sütemény kiszúró
  • habzsák csillag alakú fejjel
  • ecset