Hozzávalók egy 25*25 cm-es formához:
A totus krémhez:
- 50 dkg totu
- 3 tojás
- 5 dkg olvasztott kókuszolaj
- 1 citrom leve és reszelt héja
- 5 dkg méz (eritritol vagy nyírfacukor vagy xilit)
- 1 vaníliarúd kikapart magja
A sárga laphoz:
- 15 dkg szeletelt mandula
- 2 dkg kókuszliszt
- 1 tojás
- 1 evőkanál méz
- 1 evőkanál eritritol(xilit vagy nyírfacukor)
- 1/2 vaníliarúd kikapart magjai
- 1/2 csapott teáskanál szódabikarbóna
A lekváros réteghez:
- 25-30 dkg cukormentes kajszibarack lekvár
- 1 evőkanál víz
A barna lapokhoz:
- 30 dkg szeletelt mandula
- 2 dkg kókuszliszt
- 2 dkg holland kakaópor
- 1 tojás
- 2 evőkanál méz
- 1 evőkanál eritritol (xilit vagy nyírfacukor)
- 1/2 vaníliarúd kikapart magja
- 1 csapott teáskanál szódabikarbóna
A tetejére:
- 8 dkg min 75 %-os étcsokoládé
- 1,5 dkg kakaóvaj pasztilla vagy por
- 1 evőkanál kókuszkrém