Alföld kincse paprikás krumpli baconos velőbatyuval

Hozzávalók 6 fő részére

Hozzávalók:

  • 1,5 kg burgonya
  • 3 közepes fej vöröshagyma
  • 6 gerezd fokhagyma
  • 3 közepes paradicsom
  • 1 TV paprika
  • 1 csapott evőkanál zsír
  • 15 dkg szárazkolbász
  • 20 dkg kolozsvári füstölt szalonna
  • 20 dkg füstölt bordaporc
  • 6 közepes méretű sertésvelő
  • 6 szelet bacon
  • 5 db savanyú káposzta levél
  • 30 g pörkölt ízesítő krém
  • 30 g piros arany
  • 1/2 citrom leve
  • 2 csapott evőkanál pirospaprika
  • só ízlés szerint
  • bors ízlés szerint
  • őrölt kömény ízlés szerint
  • 1 evőkanál szárított metélőhagyma
  • 1 méter kötöző zsineg főzéshez