Epres joghurtkocka

Hozzávalók 6 fő részére

Hozzávalók:
Tésztához:

  • 9 tojás
  • 9 ek liszt
  • 9 ek porcukor
  • 1 mk sütőpor

A piskótatekercsek töltéséhez:

  • 1/2 üveg lekvár

A gyümölcskocsonyához:

  • 4 dl víz
  • 8 púpozott tk zselatin
  • 1 tk citromlé
  • cukor (ízlés szerint)

Továbbá:

  • eper kb 30 dkg (lehet más gyümölccsel is)

A krémhez:

  • 2,5 dl tejszínhab
  • 2 db 200 gr-os epres joghurt
  • zselatin( a gyümölcskocsonyánál írt mennyiségből 1 dl a krémbe kerül)
  • (cukrot nem tettem a krémbe,mert kellemes íze volt)

Továbbá :

  • 1 db lapos,magasabb falú ,télalap alakú tál vagy tepsi (20×30 cm)

Az edény kibéleléséhez:

  • folpack

A piskótatekercsek sütéséhez:

  • 2 nagy gáztepsi sütőpapírral bélelve