Hozzávalók:
Tésztához:
- 9 tojás
- 9 ek liszt
- 9 ek porcukor
- 1 mk sütőpor
A piskótatekercsek töltéséhez:
A gyümölcskocsonyához:
- 4 dl víz
- 8 púpozott tk zselatin
- 1 tk citromlé
- cukor (ízlés szerint)
Továbbá:
- eper kb 30 dkg (lehet más gyümölccsel is)
A krémhez:
- 2,5 dl tejszínhab
- 2 db 200 gr-os epres joghurt
- zselatin( a gyümölcskocsonyánál írt mennyiségből 1 dl a krémbe kerül)
- (cukrot nem tettem a krémbe,mert kellemes íze volt)
Továbbá :
- 1 db lapos,magasabb falú ,télalap alakú tál vagy tepsi (20×30 cm)
Az edény kibéleléséhez:
A piskótatekercsek sütéséhez:
- 2 nagy gáztepsi sütőpapírral bélelve