Karamellás-almás sütemény

Hozzávalók 4 fő részére

Hozzávalók egy 20*30 cm-es tepsihez:
Karamellszirup:

  • 30 dkg cukor
  • 3 dkg vaj
  • 1,5 dl habtejszín

Tészta:

  • 12,5 dkg puha vaj vagy margarin
  • 12,5 dkg porcukor
  • 3 tojás
  • 1 dl karamellszirup
  • 1 dl tej
  • 25 dkg finomliszt
  • 2 ek kakaópor
  • 1 tasak sütőpor

Almás krém:

  • 30 dkg reszelt alma
  • 3 dl 100 %-os almalé
  • kb 5 dkg cukor
  • 2 tasak vaníliás pudingpor
  • karamellszirup
  • 1 kk őrölt fahéj

Tetejére :

  • 3,5 dl habtejszín
  • karamellszirup