Enchiladas (mexikói töltött palacsinta)

Hozzávalók 4 fő részére

Hozzávalók:
A csirkéhez:

  • 2 ek olívaolaj
  • 300 g csirkemell
  • 10 dkg csípős füstölt kolbász
  • só, bors, chilipor
  • füstölt paprikapor
  • 1 ek worcestershire szósz

A szószhoz:

  • 1/2 doboz vörösbab konzerv + 1 ek a levéből

Töltelékhez még:

  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 TV paprika
  • olívaolaj

A paradicsommártáshoz:

  • 1 mk cayenne bors
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 300 ml passata (passzírozott paradicsom)
  • só, bors
  • olívaolaj

Az összeállításhoz:

  • 3 db tortilla lap (nálam nagy volt)
  • 20 dkg reszelt sajt
  • 1 ek vágott metélőhagyma
  • 1 kis csokor friss, vágott koriander