Hozzávalók egy 24 cm-es tortaformához:
Tökmagos réteg:
- 75 g tökmag
- 50 g cukor
- 18 g víz
- 25 g tökmagolaj
- 70 g fehér csokoládé
- 30 g ostya
Zselatinmassza:
Málnazselé:
- 200 g málna
- 30 g cukor
- 25 g zselatinmassza
Tökmagos piskóta:
- 120 g tojás
- 128 g cukor
- csipet só
- 48 g joghurt
- 72 g liszt
- 3 g sütőpor
- 48 g darált mandula
- 58 g tökmagolaj
Fehér csokoládés mousse:
- 1 vaníliarúd kikapart magja
- 10 g csomag vaníliás cukor
- 40 g zselatinmassza
- 220 g fehér csokoládé
- 680 g tejszín
Tökmagos glazing:
- 25 g víz
- 50 g cukor
- 50 g méz (glükózszirup)
- 33 g sűrített tej
- 20 g zselatinmassza
- 50 g fehér csokoládé
- 32 g tökmagolaj