Hozzávalók:
Buci:
- 170 ml langyos víz
- 30 g puha vaj
- 1 nagyobb tojás
- 420 g liszt
- 50 g cukor
- 8 g só
- 1 ek instant élesztő
- szezám
- plusz olvasztott vaj a kenéshez
Húspogácsa:
- 500 g darált hús
- 1 tojás
- 1 ek olívaolaj
- 4 ek zsemlemorzsa
- 2 ek dijoni mustár
- ízlés szerint só, bors, petrezselyem
Feltétek:
- 4 csemege uborka
- egy marék reszelt edami sajt
- egy marék reszelt cheddar sajt
- 1 paradicsom
- 1 vastag szelet füstölt sonka
- 1 kocka camambert sajt
- 3 db saláta levél
Karamellizált lilahagyma:
- 1 db közepes fej lilahagyma
- 50 g cukor
- 50 ml víz