Sütőtökös,aszalt szilvás koszorú

Hozzávalók 5 fő részére

Hozzávalók:
Tangzhonghoz:

  • 3 dkg finomliszt
  • 1,5 dl víz

Tésztához:

  • 55 dkg finomliszt
  • 5 dkg vaj
  • 1 tojássárgája
  • 0,5 dl langyos víz
  • 2 dl langyos tej
  • 2,5 dkg élesztő
  • 2 teáskanál cukor

Töltelékhez:

  • 50 dkg sütőtökpüré
  • 1 kávéskanál fahéj
  • 1 kávéskanál szerecsendió
  • 1 kávéskanál őrölt gyömbér
  • 1 kávéskanál vanília őrlemény
  • 1 teáskanál vaníliás cukor
  • 15 dkg aszalt szilva
  • 1 dl cukrászlikőr
  • 10 dkg barna cukor