Gesztenye torta

Hozzávalók

A torta alaphoz:

  • 6 tojás
  • 6 evőkanál porcukor
  • 10 dkg sütőmargarin
  • 6 evőkanál finomliszt
  • fél csomag sütőpor
  • 2 evőkanál keserű kakaópor

A tekercshez:

  • 3 tojás
  • 5 dkg liszt
  • 4 dkg étkezési keményítő
  • 1 ek kakaópor
  • 1 csapott kávéskanál sütőpor
  • 2 ek hideg víz
  • csipet só
  • 9 dkg kristálycukor
  • 1 cs vaníliás cukor

A krémhez:

  • 2 csomag (49 g) főzni való vanília ízű pudingpor
  • 30-35 dkg porcukor
  • 7 dl tej
  • 40 dkg margarin
  • 75 dkg fagyasztott gesztenyemassza
  • 2 evőkanál rum

A tetejére

  • 6 dl habtejszín
  • 1 csomag habfixáló
  • 3-4 evőkanál kristálycukor