Hozzávalók:
Meggyes krémhez:
- 1 kg magozott meggy
- 5 dl meggylé (vagy víz)
- 40 g vaníliás pudingpor
- 1 evőkanál étkezési keményítő
- 1/2 kisaknál fahéj (opcionális)
- 5 dkg reszelt étcsokoládé
- ízlés szerint cukor
Tiramisu krémhez:
- 500 g mascarpone
- 6 tojássárgája
- 10-12 dkg porcukor
- 5 dkg balieys ízesítésű cappucinopor
- 6 tojásfehérje (keményre felverve)
- 5 cl krémlikőr
A piskóta mártogatásához:
- 800 g babapiskóta
- 5-6 dl tej
- 300 ml esszpreszó kávé (cukor nélkül)
- 5 cl krémlikőr
Rétegek közé:
- 10 dkg apróra vágott étcsokládé
Tálaláshoz:
- ízlés szerint kakaópor
- ízlés friss meggy