Meggyes tiramisu krémlikőrrel

Hozzávalók 6 fő részére

Hozzávalók:
Meggyes krémhez:

  • 1 kg magozott meggy
  • 5 dl meggylé (vagy víz)
  • 40 g vaníliás pudingpor
  • 1 evőkanál étkezési keményítő
  • 1/2 kisaknál fahéj (opcionális)
  • 5 dkg reszelt étcsokoládé
  • ízlés szerint cukor

Tiramisu krémhez:

  • 500 g mascarpone
  • 6 tojássárgája
  • 10-12 dkg porcukor
  • 5 dkg balieys ízesítésű cappucinopor
  • 6 tojásfehérje (keményre felverve)
  • 5 cl krémlikőr

A piskóta mártogatásához:

  • 800 g babapiskóta
  • 5-6 dl tej
  • 300 ml esszpreszó kávé (cukor nélkül)
  • 5 cl krémlikőr

Rétegek közé:

  • 10 dkg apróra vágott étcsokládé

Tálaláshoz:

  • ízlés szerint kakaópor
  • ízlés friss meggy