Nevesincs krémes

Hozzávalók

Hozzávalók egy 20*36 cm-es tepsihez:
Tészta:

  • 25 dkg finomliszt
  • 15 dkg margarin (hideg)
  • 1 tojássárgája
  • 3 ek tej
  • 3 ek kristálycukor
  • fél cs sütőpor
  • kb 4 ek lekvár (ízlés szerinti)

Töltelék:

  • 15 dkg dió (darált)
  • 3 ek kakaópor (cukrozatlan)
  • 18 dkg kristálycukor
  • 4 tojás + a megmaradt fehérje
  • fél cs sütőpor

Krém:

  • 6 dl tej
  • 2 cs vanília ízű pudingpor (főzős)
  • 15 dkg margarin (szobahőmérsékletű)
  • 15 dkg porcukor
  • 2 cs vaníliás cukor

Szóráshoz:

  • porcukor