Hozzávalók:
A hozzávalók négy kis pite elkészítéséhez elegendőek.
A pulykaraguhoz:
- 500 g pulykamell
- 1 nagy vagy 2 kis fej vöröshagyma
- 1 kis szál újhagyma
- 3 ek szőlőmagolaj
- 1,5 ek só
- 2 ek worcester szósz
- 1 tk feketebors
- 1 tk friss, vagy szárított, morzsolt rozmaring
- 1 nagy gerezd fokhagyma
- 300 g barna csiperke gomba
- 1 ek kökény vagy más pirosbogyós lekvár
- 1 tk édes mustár
A pite tésztához:
- 350 g finomliszt
- 140 ml víz
- 110 g sertészsír
- 1 tk só
- 1 tojás
A parmezános kelbimbóhoz:
- 450 g kelbimbó
- 100 g krémsajt
- 80 g parmezán
- 1 kis gerezd fokhagyma
- 1 tk só
- 2 ek szőlőmagolaj
A mártáshoz:
- a ragu megmaradt szaftja
- 50 ml fehérbor
- 50 ml tejszín
- 100 ml tej
- 1 ek rizsliszt
- só és bors ízlés szerint
- 1 tk kökény vagy más pirosbogyós lekvár
- 1 tk worcester szósz