Diós-tejszínes gyümölcstorta

Hozzávalók 8 fő részére

Hozzávalók:
Piskóta:

  • 6 egész tojás szétválasztva
  • 4 evőkanál liszt
  • 2 evőkanál barna cukor
  • 4 evőkanál kristálycukor
  • 4 evőkanál darált dió
  • 2 evőkanál víz
  • 1 evőkanál olaj
  • 1 teáskanál mézes fűszerkeverék
  • 1 kávéskanál őrölt fahéj
  • csipet só
  • 1 kávéskanál sütőpor
  • 1 evőkanál reszelt narancshéj

Krém:

  • 5 dl habtejszín
  • 25 dkg mascarpone
  • 2 evőkanál porcukor
  • 2 csomag vaníliás cukor
  • 2 evőkanál fehércsokis pudingpor
  • 3 evőkanál sárgabarack dzsem

Díszítéshez:

  • 20 dkg vegyes, friss gyümölcs