Diós-tejszínes gyümölcstorta
Hozzávalók 8 fő részére
Hozzávalók:
Piskóta:
- 6 egész tojás szétválasztva
- 4 evőkanál liszt
- 2 evőkanál barna cukor
- 4 evőkanál kristálycukor
- 4 evőkanál darált dió
- 2 evőkanál víz
- 1 evőkanál olaj
- 1 teáskanál mézes fűszerkeverék
- 1 kávéskanál őrölt fahéj
- csipet só
- 1 kávéskanál sütőpor
- 1 evőkanál reszelt narancshéj
Krém:
- 5 dl habtejszín
- 25 dkg mascarpone
- 2 evőkanál porcukor
- 2 csomag vaníliás cukor
- 2 evőkanál fehércsokis pudingpor
- 3 evőkanál sárgabarack dzsem
Díszítéshez:
- 20 dkg vegyes, friss gyümölcs