Hozzávalók egy 30*40 cm-es tepsihez:
Joconde mandulás piskóta:
- 6 nagy tojásfehérje
- 3 dkg kristálycukor
- 22 dkg darált mandula
- 6 nagy egész tojás
- 7 dkg liszt
- 4 dkg hideg olvasztott vaj
Kávés vajkrém:
- 2 ek instant kávé
- 4 ek forró víz
- 10 dkg kristálycukor
- 0,5 dl víz
- 1 vaníliarúd
- 2 tojássárgája
- 20 dkg vaj
Ganache:
- 20 dkg tejcsokoládé
- 1 dl 3,5 %-os tej
- 0,5 dl tejszín
- 5 dkg vaj
Kávé szirup:
- 1,5 dl erős kávé
- 1 tk instant kávé
- 6 dkg kristálycukor
Csokoládé glazúr:
- 5 dkg étcsokoládé
- 5 dkg vaj
- 5 dkg tejszín