Karácsonyi almás-gesztenyés torta

Hozzávalók 4 fő részére

Hozzávalók egy 24 cm-es tortaformához:
Tésztához:

  • 4 tojás
  • 4 csapott ek cukor
  • 4 csapott ek finomliszt
  • csipet sütőpor

Almás-gesztenyés krémhez:

  • 3 ek sárgabaracklekvár
  • 25 dkg gesztenyemassza
  • 1 kg alma
  • 2 kávéskanál fahéj
  • 10 db szegfűszeg
  • 1,5 dl víz

Pudingos krémhez:

  • 1 tasak vaníliás pudingpor
  • 2 tojássárgája
  • 2 dl tej
  • 5 dkg cukor
  • 3 dl habtejszín

Tetejére:

  • 1 db ananász vagy konzerv
  • 2 közepes db kivi
  • 1 marék mazsola
  • 1 közepes alma
  • 1 közepes narancs
  • 5 g mandula