Zöldborsó fűszeres húskosárban
Hozzávalók 5 fő részére
Hozzávalók:
Húskosárhoz:
- 25 dkg darált pulykahús
- 1 nagyobb tojás
- 1/2 piros pritaminpaprika apróra vágva
- 2 ek zsemlemorzsa
- só, bors
- ízlés szerint aprított friss snidling, kakukkfű és petrezselyemzöld
- 5-10 dkg zöldborsó
- 3 dkg reszelt ementáli sajt
Körethez:
- 10 dkg vékonyra szelt gombafej
- 5 dkg kockázott kolozsvári szalonna
- 5 dkg karikára szelt póréhagyma
- 2-3 csemege uborka kockázva
- ízlés szerint bors kakukkfű
Zöldborsós kenyérhez:
- 3 marék zöldborsó
- 1 kisebb cukkini
- 3-4 ek átszitált liszt
- 1 nagyobb tojás
- 10 g kockázott juhsajt
- 4 dkg reszelt kemény sajt
- 1/2dl tej
- 1/4 dl olívaolaj
- 1 kk porélesztő
- só, bors aprított petrezselyemzöld