Bodzás-epres panna cotta

Hozzávalók 6 fő részére

Hozzávalók:
Bodzás-epres réteghez:

  • 2 nagyobb bodzavirág
  • 20 dkg eper
  • 1 cs vaníliás cukor
  • 3 ek kristálycukor
  • 1/2 citrom reszelt héja és leve
  • 1 kk őrölt fahéj
  • 2 dl víz
  • 10 gramm porzselatin + 0,5 dl víz
  • 4-5 nagyobb szem eper felszeletelve

Vaníliás-tejfölös réteghez:

  • 3 dl tejföl
  • 3 cs vaníliás cukor
  • 15 dkg porcukor
  • 1/2 citrom reszelt héja és leve
  • 1,5 dl habtejszín
  • 10 gramm porzselatin + 0,5 dl víz
  • kell még majd pár darab babapiskóta a panna cotta tetejére