Hozzávalók egy 24 cm-es tortaformához:
Diós piskóta:
- 7 dkg liszt
- 5 dkg darált dió
- 7 dkg porcukor
- 1 cs vaníliás cukor
- 2 tojás (nagy)
- 1 ek forró víz
Alsó fehércsokoládés réteg:
- 10 dkg fehércsokoládé
- 3 dl habtejszín
- 25 dkg mascarpone
- 15 dkg porcukor
- 2 cs vaníliás cukor
- 10 gramm porzselatin + 0,5 dl víz
Meggyes réteg:
- 50 dkg magozott meggy (vagy meggybefőtt)
- 20 dkg kristálycukor
- 2 cs vaníliás cukor
- 1 kk őrölt fahéj
- 3 db szegfűszeg
- fél citrom reszelt héja
- 2 dl víz
- 10 gramm porzselatin + 0,5 dl víz
A felső fehércsokoládés réteg:
- 10 dkg fehércsokoládé
- 3 dl habtejszín
- 25 dkg mascarpone
- 15 dkg porcukor
- 2 cs vaníliás cukor
- 10 gramm porzselatin + 0,5 dl víz