Hozzávalók egy 24 cm-es tortaformához:
Alaphoz:
- 20 dkg édes keksz
- 15 dkg margarin
Alsó csokoládés réteghez:
- 10 dkg tejcsokoládé
- 1 ek cukrozott kakaópor
- 3 dl habtejszín
- 25 dkg mascarpone
- 15 dkg porcukor
- 2 cs vaníliás cukor
- 10 gramm porzselatin + 0,5 dl víz
Eperzseléhez:
- 50 dkg eper
- 10 dkg kristálycukor
- 2 cs vaníliás cukor
- 1 kk őrölt fahéj
- 3-4 db szegfűszeg
- 1/2 citrom leve és reszelt héja
- 1,5 dl víz
- 15 gramm porzselatin + 1 dl víz
Felső csokoládés réteghez:
- 10 dkg tejcsokoládé
- 1 ek cukrozott kakaópor
- 3 dl habtejszín
- 25 dkg mascarpone
- 15 dkg porcukor
- 2 cs vaníliás cukor
- 10 gramm porzselatin + 0,5 dl víz