Hozzávalók egy 24 cm-es tortaformához:
Piskóta:
- 8 tojás
- 8 ek cukor
- 8 ek rizsliszt
- 1 cs sütőpor
- csipet só
Töltelék:
- 25 dkg darált dió
- 20 dkg porcukor
- 25 dkg margarin
- 1 teáskanál rum vagy aroma
Sünik és tobozok:
- 50 dkg darált keksz
- 8 ek porcukor
- 4 ek holland kakaópor
- 2 csomag vaníliás cukor
- 60 g margarin
- 12 ek sárgabaracklekvár
- 6 csepp rumaroma
- 15 dkg csokoládés gabonapehely
Díszítéshez:
- 0,5 liter tejszín
- 3 ek holland kakaópor
- zöld ételfesték
- pici olvasztott csokoládé
- pici porcukor a tobozok szórásához