Vörösboros marhapecsenye hagymás krumplival

Hozzávalók 4 fő részére

Hozzávalók:

  • 8 szelet marhacomb
  • 20 dkg füstölt császárszalonna
  • 4 gerezd fokhagyma
  • só (ízlés szerint)

Hozzávalók a páchoz:

  • 2 fej vöröshagyma (nagy)
  • 1 tk színes bors
  • 6 szem borókabogyó
  • 1 tk koriander
  • 2 db babérlevél
  • 2 tk ételízesítő
  • 2 ek magos dijoni mustár
  • 1 dl étolaj
  • 3 dl vörösbor
  • 1 dl víz

Hagymás krumplihoz:

  • 1 kg krumpli (pl. sárga)
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • 2-3 ek zsír
  • só (ízlés szerint)
  • 1 tk ételízesítő