Hagymás burgonyaszelet

Hozzávalók

Hozzávalók:

  • 80 dkg. burgonya
  • 1 cs. metélőhagyma
  • 2 ek. kukoricaliszt
  • 1 kk. bors
  • 2 tk. Delikát
  • 3 tojás
  • 4 dl. olaj
  • 1 db. paradicsompaprika

Elkészítése: A burgonyát durvára lereszeljük, a paradicsompaprikát apróra összevágjuk, a metélőhagymát finomra vágjuk. A burgonyát, paprikát, hagymát, a kukoricaliszttel, tojásokkal, és a fűszerekkel jól összedolgozzuk. Bő forró oljba 1 ek. masszát teszünk, kanállal ovális formába szétnyomkodjuk, megfordítva rövid idő alatt aranysárgára sütjük. Salátával önálló fogásként de különböző főzelékek feltétjeként is ízletes.
[ad#Google Adsense Cikk]