Vaníliás-málnazselés kocka

Hozzávalók 4 fő részére

Hozzávalók egy 22*22 cm-es formához:
Alap:

  • 300 g darált keksz
  • 50 g darált dió
  • 1 ek kakaópor
  • 2 ek mogyorókrém
  • 150 g olvasztott vaj vagy margarin
  • kb 1-1,5 dl tej

Zselés réteg:

  • 300-400 g málna vagy vegyes gyümölcs
  • 3 ek porcukor
  • 1 ek citromlé
  • 2 ek zselatin (por formában)
  • kb 3 ek víz

Vaníliás krém:

  • 500 g mascarpone
  • 100 g porcukor
  • 250 ml habtejszín
  • 2 zacskó zselatinfix
  • vaníliaaroma vagy paszta ízlés szerint

Ganache:

  • 60 g tejcsoki
  • 60 g étcsoki
  • 120 ml habtejszín (30 %-os, nem cukrozott)