Puncs alagút

Hozzávalók

Hozzávalók:
Tésztához:

  • 6 db tojás
  • 6 ek liszt
  • 6 ek porcukor
  • 1 késhegynyi sütőpor
  • 1 kisebb citrom reszelt héja
  • A piskóta sütéshez:
  • 25×39 cm-es tepsi
  • A töltelékhez:
  • A piskótából leeső darabok
  • 10 -12 db babapiskóta
  • 4 ek rum
  • 1 dl tej
  • 1 db tojás
  • 13 dkg porcukor
  • 1 ek kakaópor
  • 1 dl fekete kávé(elmaradhat)
  • 10 dkg margarin
  • 5 dkg vágott dió
  • 5 dkg rumban áztatott mazsola
  • 5 ek lekvár
  • Továbbá: 1 db őzgerincforma sütő
  • folpackra a béleléshez

A bevonathoz:

  • 1 cs főzés nélküli puncs pudingpor
  • 18 dkg margarin
  • 18 dkg porcukor
  • 2 ek tej
  • A piskóta kenéséhez:
  • baracklekvár